2020-01-30 08:15:14• hírek • Blikk.hu

Így emlékeztek meg kollégái Gesztesi Károlyról az előadás után

Megható pillanatokat élhetett át a Bánfalvy Stúdió közönsége a hétfői esti előadás után! A társulat először lépett színpadra Gesztesi Károly nélkül, de nem feledkeztek meg kollégájukról.

Megindító beszédet mondott a január elején tragikus hirtelenséggel elhunyt színészre emlékezve Harmath Imre, és a tapsrendben is üresen hagyták a helyét – írta meg a Ripost a Páratlan Páros előadásról, amit először mutatott be a társulat Gesztesi halála óta. Az új szereposztásban a színészlegenda karakterét Beleznay Endre vette át, aki nyilatkozott is érzéseiről a lapnak.
 

– Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet, mert bár az előadás nagyon jól sikerült, Karcsi nem volt már velünk. A Páratlan Páros nagy sikert futott be vele, most pedig én álltam helyette színpadra. Az előadás előtt Kiss Ramóna megkérdezte tőlem, hogy izgulok-e, és bár általában nem szoktam, ez most tényleg más volt – mondta Beleznay. Bevallotta, rendkívül nehéz pillanatokat élt át a színpadon.
 

– Száraz Dénes ötlete volt, hogy a tapsrendnél hagyjuk ki Karcsi helyét, ezzel tisztelegve az emlékének, Harmath Imre kollégám pedig mondott pár szép szót. Megható pillanatok voltak ezek... A közönséggel együtt emlékeztünk! A színészek többsége megkönnyezte ezeket a pillanatokat a háttérben – tette hozzá a színész.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: